Reservedele

Det er vigtigt, at du altid holder din cykel i god form. Både på grund af cyklens køreegenskaber, men også for at passe godt på den.

Særligt henover vinteren kan cyklen have brug for en ekstra kærlig hånd. Så hverken gearene sætter sig fast eller kæden eller bremserne ikke længere virker optimalt.

Det kan være en god ide at være opmærksom på disse reservedele:

  • bremser & dele
  • kabler & wire
  • pedaler
  • gear & transmission

Du kan altid komme forbi BJ Cykler, hvis du mangler nye reservedele, eller hvis vi skal hjælpe med at fiske det, der ikke længere virker. Vi har vores eget værksted, og kan derfor nemt hjælpe dig videre.

Gode råd til vedligeholdelse

Efterse dine bremser

De er det vigtigste udstyr på din cykel, når det kommer til sikkerhed. Du kan derfor kontrollere om bremsekloderne er nedslidte. Her er det også en god ide at sikre, at der ikke er skidt og snavs i klodserne.

Hold din kæde ren

Hvis kæden er fyldt med grus og snavs, så er det klart, at den ikke fungerer optimalt og gør det sværere for dig at skifte gear. Du forringer også levetiden af din kæde, hvis du i lang tid kører rundt med en beskidt kæde.

Du gør den ren ved at tage den af cyklen, lægge den i en skål med rengøringsmiddel, der er beregnet til rensning af cykelkæde. Husk at skylle godt af med vand bagefter, inden du sætter kæden tilbage på cyklen.

Husk at smøre cyklen

For nogen er det en selvfølge. For andre er det ikke. Uanset hvad skal du huske at smøre din cykel en gang imellem ellers risikerer du, at kæden ikke virker optimalt mere. Hvor ofte du skal gøre det afhænger af vejret, og hvor meget du bruger din cykel.

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, hvordan du bedst holder din cykel ved lige.

Kom forbi butikken for hjælp til at finde reservedele

Mangler du en eller flere typer reservedele til din cykel? Kom forbi BJ Cykler på Ejlersgade 7 i Næstved.

Vi giver gerne gode råd og vejleder dig til at finde de helt rette reservedele til din cykel. Vi tilbyder også at hjælpe med reparationen på vores værksted, hvis du hellere vil det.

Vi forhandler kun kvalitetsreservedele.

Find butikken
Ring til os