El cykler

Leder du efter ekstra medvind på cykelstien?

Synes du det kunne være rart, hvis du altid havde medvind på cykelstien? Eller vil du bare gerne have et ekstra skub, når du hver morgen skal aflevere børn, eller har lang vej til arbejde?

Grundene kan være mange. Men én ting er sikkert. El-cyklen er genial til dig, der ville ønske at vinden lidt oftere var med dig på cykelstien.

Husk, du får stadig en stor del af den motion du ville få med en almindelig cykel. Der er derfor rigtig mange fordele ved at vælge en el-cykel. Men det kan alligevel være et svært marked at finde rundt i.

Derfor skal du vælge en el-cykel

Med en el-cykel får du hjælp til at komme hurtigere fremad, og du får et genopladeligt batteri. Du kan derfor komme hurtigere frem, du kan cykle langt og hurtigt uden, at du overbelaster din krop.

Det betyder også, at selvom du har langt til arbejde eller skole, så undgår du at blive svedig og forpustet, når du frem til destinationen.

Men derfor er det også vigtigt, at du vælger den rette, når du har besluttet dig for, at det er sådan en cykel, du skal have. Derfor kan du hos BJ Cykler kun finde kvalitets el-cykler med ordenlige motorer, der holder.

Batteriet

Batteriet er selvfølgelig el-cyklens hjerte og vigtigste tilbehør. Derfor findes der også flere forskellige kvaliteter. Her kan du også mærke, at pris og kvalitet hænger sammen.

Hos BJ Cykler vejleder og rådgiver vi, så du er sikker på at vælge det, der bedst passer til dine behov. Særligt når det kommer til, hvor mange kilometer, du gerne vil kunne køre.

Nedenfor kan du se en liste over de producenter af el-cykler, vi forhandler.

Skal vi hjælpe dig med at finde en el-cykel?

El-cykler er blevet meget populære, og derfor findes der også en masse forskellige varianter. Det er ikke alle, der synes, det er lige nemt at finde den rette. Derfor hjælper vi dig naturligvis i butikken.

Kom forbi hvis du gerne vil høre mere om, hvorfor en el-cykel kunne være det rigtige for dig. Vi hjælper også, hvis du allerede ved, hvilken type du gerne vil købe eller prøve.

Find butikken Ring til os